Partide
În ce condiții Partidul Democrat ar putea vota Guvernul Chicu
 14 Noiembrie 2019 10:00  3213
Andrian Candu nu a fost surprins de candidatul desemnat de către Igor Dodon cu puţin timp în urmă pentru funcţia de premier. Mai mult, „guvernul Chicu are toate şansele de a fi susţinut de către Partidul Democrat”.

„S-a discutat în spaţiul public despre posibilitatea de a fi investit un guvern tehnocrat şi despre aceasta candidatură. Interesante au fost consultările de astăzi ale lui Dodon cu fracţiunile. L-am auzit pe Dodon spunând astăzi că cea mai firească decizie va fi un guvern tehnocrat”, a declarat Candu în cadrul emisiunii Punctul pe AZI de la TVR Moldova.

„Domnul Chicu este un profesionist, din câte cunosc nu are nici o afiliere politică. Nu avem nici o obiecţie faţă de domnul Chicu. Contează mult echipa cu care va veni şi programul pe care îl va propune. Noi vom discuta în cadrul fracţiunii, vom verifica şi vom analiza ce îşi propune acest guvern să facă pentru ţară. În cazul în care guvernul Chicu va avea în componenţa sa oameni profesionişti şi dacă îşi propune un program de guvernare în care se vor include şi proiectele Partidului Democrat, are şansele să fie susţinut de către noi” a menţionat Andrian Candu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%