Politicieni
SURSE // Mai multe amenințări la adresa sa l-au determinat pe Luncașu să-și ia viața
 18 August 2019 13:10  4662
Surse din cadrul poliției spun că decizia lui Iurie Luncașu de a-și lua viața este consecința presiunilor personale ale lui Năstase asupra acestuia, pentru a-l forța să declare că imobilul Casa Albă, ar aparține lui Plahotniuc, informează Politics.MD.

Omul de afaceri Iurie Luncaşu a fost găsit mort, împuşcat în cap. Incidentul s-a produs aseară, în jurul orei opt seara, sub privirile şoferului personal, care a şi alertat poliţia. 

 

''Ceea ce s-a întâmplat este consecința presiunilor asupra lui Luncașu la care acesta a fost supus în ultima vreme. Presiunile veneau din cercul actualei guvernări, mai exact de la nivelul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, iar lui Luncașu i se cerea insistent să declare că beneficiarul real al mai multor imobile, inclusiv al așa-numitei ''Case Albe'' de la Telecentru, este Vlad Plahotniuc, nu el", au declarat sursele poliției. 

 

Oamenii legii au stabilit că Luncaşu şi-ar fi luat viaţa cu un pistol deţinut legal la periferia Capitalei, mai exact pe şoseaua Balcani. Şoferul a mărturisit poliţiei că omul de afaceri l-a chemat ieri acasă, motivând că are nevoie de transport. 

 

Cei doi au urcat în maşină, iar la scurt timp Luncaşu i-a cerut să oprească. Poliţia afirmă omul de afaceri a rugat şoferul să scrie pe o foaie în limba rusă ''Casa albă am cumpărat-o în 2017. Am fost investitor", după care a ieşit din maşină şi s-a împuşcat în  regiunea capului.  

 

Cazul este investigat de poliție.  

 


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%