Politicieni
Țîrdea: Vă miră faptul că se scumpesc carburanții? Cei care sunt responsabili de preț, sunt partenerii președintelui Sandu
 23 Februarie 2021 15:35  2696
Responsabilii de preț la carburanți în Republica Moldova sunt partenerii președintelui Maia Sandu. Declarația îi aparține deputatului PSRM Bogdan Țîrdea, care a prezentat legăturile dintre șefa statului, directorii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) și principalii importatori de produse petroliere.

Potrivit lui Țîrdea, directorul general al ANRE, Veaceslav Untilă, este membru PL, partidul condus de Dorin Chirtoacă, care este un susținător aprig al Maiei Sandu. Ștefan Creangă și Eugen Carpov sunt directori executivi ai ANRE, ca și Maia Sandu aceștia au făcut parte din PLDM.

Octavian Calmîc, în prezent director executiv ANRE, anterior a fost membru PDM, partid condus de Pavel Filip, care o susține pe Maia Sandu.

În schema lui Țîrdea sunt și principalii importatori de produse petroliere, care, de asemenea, ar avea relații de prietenie cu șefa statului.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%