Politicieni
Igor Dodon își continuă vizitele în teritoriu: Voi fi în continuare alături de cetățeni și le voi oferi tot suportul necesar
 21 Noiembrie 2020 13:40  3123
Președintele Igor Dodon își continuă vizitele în teritoriu. Astăzi, Igor Dodon vizitează raioanele Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga și Comrat. 

În dimineața acestei zile, președintele a vizitat Biserica „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Albota, Taraclia, care marchează hramul. Ulterior, cu ocazia aniversării a 110-a de la înființarea volostei Taraclia, împreună cu prim-ministrul țării, Ion Chicu, președintele raionului Taraclia, Ivan Paslari, și ambasadorul Republicii Bulgaria în Republica Moldova, Evgeni Stefanov Stoytchev, a participat la ceremonia de inaugurare a monumentului lui Ivan Berov – fost staroste (primar) al Taracliei.

Președintele le-a transmis locuitorilor din raion că va fi în continuare alături de ei și le va oferi suportul necesar. Dodon a dat asigurări că și pe viitor va depune toate eforturile pentru a dezvolta localitățile țării. De asemenea, Igor Dodon le-a mulțumit pentru votul acordat în cadrul alegerilor prezidențiale. În Taraclia, pentru Igor Dodon au votat 92,95% dintre alegători.

Igor Dodon a declarat că va vizita toate raionale și satele în care cetățenii au votat masiv pentru el la alegerile din noiembrie. Dodon a dat asigurări că va continua să ajute oamenii și după încheierea mandatului de președinte al țării.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%