Guvern
Ministrul de Externe cu referire la explozia din orașul Beirut
 5 August 2020 10:00  3068
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Oleg Țulea vine cu un mesaj cu referire la explozia din orașul Beirut, Republica Libaneză.

Ministrul Oleg Țulea a transmis în seara zilei de 4 august un mesaj de compasiune adresat omologului său libanez, Charbel Wehbe: 

„Din numele Republicii Moldova, transmitem condoleanțele familiilor îndurerate și recuperare grabnică celor răniți în explozia de la Beirut. 

Ambasada Republicii Moldova la Ankara, acreditată prin cumul în Republica Libaneză, este în contact cu autoritățile competente din Beirut pentru a preciza dacă printre victime nu sunt și cetățeni moldoveni. Din informațiile acumulate la moment, nu există cetățeni moldoveni afectați de explozie. În caz de necesitate, cetățenii Republicii Moldova din Liban pot contacta misiunea noastră diplomatică la adresa de email: ankara@mfa.gov.md sau să telefoneze la Centrul de Apel al MAEIE”.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene monitorizează cu prioritate situația și va reveni cu informații actualizate în cazul evoluțiilor de interes public.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%