Politicieni
Igor Dodon a explicat de ce Plahotniuc a lansat imaginile trucate în ziua în care Stoianoglo a făcut declarații despre furtul miliardului
 27 Mai 2020 21:10  3415
Vlad Plahotniuc folosește imaginile video trucate, în care apare alături de Igor Dodon și Serghei Iaralov, pentru a-și atinge scopurile. Pentru prima dată a făcut-o în vara lui 2019, atunci când știa că va fi debarcat de la putere. A doua oară, fostul lider PDM le-a folosit în ziua în care Procurorul General a declarat că Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului. Despre aceasta a declarat președintele țării, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la Jurnal TV.

Șeful statului a explicat că principalul scop al lui Plahotniuc era de a schimba accentele în presa de la Chișinău. Jurnaliștii au vorbit mai mult despre imaginile trucate, iar informațiile despre miliardul furat au trecut pe plan secundar. Un alt scop pe care l-a atins Plahotniuc este denigrarea președintelui.

Igor Dodon a fost întrebat dacă este gata să comande o expertiză independentă a imaginilor video, prezentate de către deputatul Reniță. Șeful statului a răspuns că nu exclude această posibilitate.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%