Partide
VIDEO // Deputat ACUM: Maia Sandu, ar trebui să-şi exprime deschis sprijinul pentru Andrei Năstase, la alegerile prezidenţiale din acest an
 28 Februarie 2020 08:49  4351
Lidera PAS, Maia Sandu, ar trebui să-şi exprime deschis sprijinul pentru Andrei Năstase, la alegerile prezidenţiale din acest an. Declaraţia aparţine vicepreşedintelui PPDA, Alexandru Slusari, şi a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4, transmite Politics.

„Sub aspect moral, ţinând cont de pasul care l-a făcut Andrei Năstase în 2016, şi nu doar Andrei Năstase, dar tot partidul. Sub aspectul etic şi din filosofia că noi suntem altfel, probabil ar fi un gest frumos din partea Maiei Sandu să îl sprijine pe Andrei Năstase şi pe Platforma DA în această cursă prezidenţială. Dar după ceea ce am văzut patru ani în politică, mă face să nu fiu optimist în aşteptarea unui asemenea gest”, a declarat Alexandru Slusari. 

Alexandru Slusari s-a referit şi la ultimele sondaje de opinie, în care lidera PAS, Maia Sandu, îl surclasează pe colegul său din PPDA, Andrei Năstase.

„Mi se pare că cineva se îmbată cu apă rece. Nu cred că analiza de dimineaţă şi până seară a sondajelor este cea mai bună metodă, cea mai bună abordare politică”, a mai spus Alexandru Slusari.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Maria 9 Martie 2020 21:32
0 (0)
D-l Slusari parca e un politician serios, dar face uneori niste declaratii deocheate. Adica, M. Sandu cu un reiting de 24 de% in sondaje sa cedeze lui Nastase cu 2% si ceva. Si apoi, a ros urechile Nastase la fiece interviu ca. chipurile, a cedat, dar putea castiga. Un politician de 3 parale, care nu se straduieste sa-si analizeze comportamentul si greselile, dar moare de invidie si ca o baba o invinuieste si o barfeste pe Sandu.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%