Partide
Unioniștii o acuză pe Maia Sandu: Nu are drept scop să lupte cu Dodon, ci cu oamenii Unirii
 20 Februarie 2020 10:50  3260
Lidera PAS, Maia Sandu, nu are drept scop să lupte cu Igor Dodon, ci doar să fragmenteze segmentul unionist de pe eşichierul politic. Este opinia exprimată de mai mulţi fruntaşi ai curentului unionist, după ultimele mişcări de trupe de pe dreapta.

„Cică luptă cu Dodon și lupta principală o va da la prezidențiale. Dacă lupta cu acest ne-președinte este adevărată, atunci există cea mai simplă cale de a-l debarca și anume: Alianţa cu democraţii lui Filip. De ce n-o face?”, se întreabă jurnalistul Gheorghe Mârzenco, una din portavocile unionismului, într-o postare pe Facebook.

Grigore Mârzenco are şi un răspuns la propria întrebare: „Maia Sandu nu are scop să lupte cu Dodon, ci cu oamenii Unirii. Ea are misiunea să rupă voturi din acest segment, nu să-l dea jos pe Dodon, după ce l-a adus de două ori la putere… Păzea! E o (nouă) diversiune!”

De aceeaşi părere este şi un alt promotor al curentului unionist, Andrei Ţurcanu, deputat în primul  Parlament al Republicii Moldova. „ Rău a tulburat apele politicii din RM această Barbie cu porniri de komisar(șă)”, a scris Ţurcanu, tot pe Facebook.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%