Politicieni
Igor Dodon și Vadim Krasnoselskii au convenit sa găsească de urgență soluții legate de circulația transportului
 17 Ianuarie 2020 16:48  3089
Igor Dodon a avut astăzi o discuție telefonică cu Vadim Krasnoselskii.  Cei doi au convenit sa găsească de urgență soluții pentru a nu permite înrăutățirea situației legate de circulația transportului și eventualele dificultăți pentru cetățeni. Anunțul a fost făcut public de președinte pe pagina sa de Facebook, informează politics.md. Asta după ce Regimul separatist de la Tiraspol a anunțat că de pe data de 24 ianuarie, trecerea automobilelor cu numere de înmatriculare moldovenești prin așa-zisele puncte de control de pe segmentul transnistrean al frontierei cu Ucraina, va fi interzisă până la înlăturarea restricțiilor impuse de Chișinău cu privire la vehiculele transnistrene.             

“Am stabilit ca instituțiile responsabile să identifice de urgență soluții pentru evitarea unei situații de criză. În mod categoric, cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului nu trebuie să fie afectați, iar in rezultatul dialogului dintre Chișinău și Tiraspol toate subiectele și situațiile dificile vor fi soluționate” a menționat Igor Dodon, în mesajul  său.

Totodată, președintele dă asigurări că va face tot ce este nevoie pentru ca dreptul oamenilor, de a călători liber, să fie respectat.

Amintim că, începând cu 10 ianuarie, Poliția de Frontieră din Moldova a anunțat că a sistat aplicarea excepției temporare privind măsurile de control a autoturismelor din regiunea transnistreană a R. Moldova.

 

 

Autor:  Mariana Buciuceanu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%