Partide
Oleg Efrim nu mai vrea să fie ministru. Află motivul!
 16 Decembrie 2014 13:50  1141
Într-un interviu pentru ProTV, ministrul în exerciţiu al justiţiei, Oleg Efrim a declarat că nu va mai accepta funcţia de ministru în noul guvern, chiar dacă i se va propune. Totodată, ele susţine că revine în afacerile sale private, în avocatură, şi la facultatea unde a predat înainte de a fi numit ministru.
Într-un interviu pentru ProTV, ministrul în exerciţiu al justiţiei, Oleg Efrim a declarat că nu va mai accepta funcţia de ministru în noul guvern, chiar dacă i se va propune. Totodată, ele susţine că revine în afacerile sale private, în avocatură, şi la facultatea unde a predat înainte de a fi numit ministru.
 
„Cred că cinci ani în care am fost la Ministerul Justiţiei, dintre care patru în funcţia de ministru, sunt suficienţi pentru a promova ceea ce am avut de făcut”, a spus Oleg Efrim. Ministrul a menţionat că decizia lui nu ţine de activitatea PLDM-ului, partid care l-a promovat în funcţia de ministru.
 
Potrivit IPN.md, Oleg Efrim a remarcat că este membru al partidului şi va rămâne să activeze în acesta. „Am comunicat cu reprezentanţii din conducerea partidului despre decizia mea de a nu mai continua activitatea în această funcţie. Am avut unele discuţii, dar nu cred că aici ar putea cineva să insiste din moment ce este o decizie luată”, a spus Oleg Efrim. El a mai spus că nu este supărat pe nimeni şi nimic.
 
Pentru umrătorul ministru al justiţiei, Efrim are un sfat. „Ceea ce aş recomanda, şi într-un fel regret că eu nu am făcut acest lucru, este să aibă o abordare agresivă de comunicare în privinţa la ceea ce face”, a subliniat Oleg Efrim. El a mai spus că îi pare rău că nu s-a reuşit reformarea Procuraturii Generale. „Insuccesele mi le asum”, a adăugat acesta.

Oleg Efrim a fost numit ministru al justiţiei în anul 2011, după ce timp de un an a fost viceministru în acelaşi minister. 

Autor:  Sara Năstase Sursa:  Politics of Moldova

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%