Politicieni
Dodon i-a convocat în ședință pe Chicu și Greceanîi
 27 Noiembrie 2019 15:00  3310
Premierul Ion Chicu, câțiva miniștri și președintele Parlamentului au fost convocați într-o ședință la Președinție de către șeful statului, Igor Dodon. Despre acest lucru a anunțat Dodon pe pagina sa de Facebook.

„Am desfășurat o întrevedere cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministru, Ion Chicu. La ședință au mai participat viceprim-ministru, ministru al Finanțelor, Sergiu Pușcuța, ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi și secretarul general al Administrației Prezidențiale, Nicolae Posturusu. Am discutat câteva chestiuni majore privind dezvoltarea social-economică a Republicii Moldova, în special, despre elaborarea proiectului bugetului de stat pentru anul 2020, care urmează a fi aprobat astăzi în cadrul ședinței Guvernului și remis Parlamentului spre examinare. În context, am vorbit despre continuarea colaborării cu Fondul Monetar Internațional”, a scris Dodon.

„În cursul dialogului, a fost discutată chestiunea privind necesitatea stringentă a implementării reformei justiției. Am fost informați despre rezultatele întrevederii recente a delegației Republicii Moldova cu experții Comisiei de la Veneția, care a avut loc la Strasbourg. Am reiterat importanța implementării obligațiunilor asumate în cadrul acordurilor internaționale cu partenerii externi ai Republicii Moldova”, a conchis Igor Dodon.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%