Guvern
Noi demisii și numiri la Guvern!
 27 Noiembrie 2019 14:00  3434
Iuliana Drăgălin a fost numită secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului. Ea are experiență în domeniul de gestionare a afacerilor și a muncit anterior în cadrul ministerului.  

Și la Ministerul de Interne a fost numit un nou secretar de stat. Este vorba despre Serghei Golovaci care a lucrat la departamentul crimă organizată și corupție, iar din 2010 este adjunct al inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Ștefan Pavlov a fost numit comandant general al Inspectoratului General de Carabinieri, după ce Anatolie Dănilă a fost eliberat din această funcție.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării are, de asemenea, un nou secretar de stat. Este vorba despre Ion Gheorghiu, sportiv de performanță, campion mondial, președinte al Federației de Lupte din R. Moldova.

Dorin Andros, care a mai fost anterior secretar de stat, a fost numit în aceeași funcție la ministerul Agriculturii, Mediului și Dezvoltării Regionale.

Tot astăzi Guvernul l-a numit pe Vladislav Cotici director la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, iar pe Mihail Rusu – director general la Agenția Proprietăți Publice.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%