Politicieni
Un candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău se plânge că nu este mediatizat
 7 Octombrie 2019 15:25  4771
Un candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău sa plânge că nu este mediatizat în presa online. Potrivit acestuia, de faptul că nu este cunoscut e de vină presiunea politică din partea PSRM și ACUM și unele portaluri media care nu au publicat interviul candidatului.

Precizăm că toate cele patru sondaje, care au fost publicate până în prezent, arată că acest candidat e cu un rating sub 0,2%. Totodată, cercetarea prezentată de asociația Watch Dog arată că acesta nu este mediatizat de nimeni înafară de câteva portaluri media, inclusiv Politics.MD, care a publicat o știre că acest candidat nu are nici pagină de Facebook.

Redacția Politics.MD înțelege că, acest candidat ce pretinde că duce o campanie (copiată din campania electorală din România) pozitivă și îndeamnă să zâmbim, caută atenție și din această cauză atacă favoriții campaniei, mass-media și instituțiile administrative (cel mai recent caz: atac la adresa ministrului Justiției).

De aceea, jurnaliștii Politics.MD vor informa cititorii despre acțiunile candidatului din cadrul programului lansat „zâmbește, e gratis” :)

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Zyns 8 Octombrie 2019 00:50
0 (0)
Brega
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%