Politicieni
Ministrul Apărării din guvernul ilegal al Maiei Sandu ar putea fi cercetat pentru evenimentele din 7 aprilie
 11 Iunie 2019 16:30  3051
Liderul PAS, Maia Sandu, numită prim-ministru de către alianța Kozak, afirmă că un ministru socialist ar putea fi cercetat pentru abuzurile din 7 aprilie. Este vorba despre ”ministrul” Apărării, Pavel Voicu. Declarația a fost făcută chiar de Maia Sandu, scrie hotnews.md.

”Noi am făcut angajament că subiectul investigării evenimentelor din 7 aprilie va fi prioritate pentru noi. În acest sens, vom constitui o comisie parlamentară, care să investigheze acele fapte, acele abuzuri și în situația în care se va dovedi că un membru din guvern a fost implicat, se face vinovat de abuzuri, evident că el va răspunde”, a declarat Sandu jurnaliștilor.

Amintim că presa a scris că Pavel Voicu a fost implicat în torturarea tinerilor după evenimentele din 7 aprilie. Acesta deținea atunci funcția de comisar al inspectoratului de poliție din sectorul Botanica al capitalei. Ulterior, el a devenit consilier al președintelui Dodon și s-a remarcat prin afirmația că îl admiră pe președintele rus, Vladimir Putin.

 

Autor:  Victoria Rusu Sursa:  hotnews.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%