Partide
Ghimpu îl face praf pe Țîcu: Să schimbi UNIREA pe o funcție de ministru…
 9 Ianuarie 2019 13:28  4037
Octavian Țîcu, candidat la funcția de deputat pe lista binomului PAS-PPDA, s-a înregimentat alături de Maia Sandu și Andrei Năstase, deoarece vrea să ajungă din nou ministru. Opinia aparține președintelui de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, și se conține într-o postare pe Facebook, transmite politics.md.

„Pentru a ajunge din nou ministru se vede că ești gata să-i omori nu doar pe unii din ACUM, vorba îti aparține, dar și pe jumătate de chinezi, dar în zadar îți încordezi pumnii de boxer, ministru no să mai fii niciodată, deaceea mulțumește și zi și noapte liberalilor pentru că ți-au dat ceea ce nu meritai, ce-i drept, doar pentru trei luni, oricum te face mai mare, când citește cineva CV-ul tău”, a scris Mihai Ghimpu.

Fruntașul liberal mai spune că Țîcu a trădat ideea unirii cu România, de dragul funcției de ministru, pe care i-ar fi promis-o „stataliștii Maia Sandu și Andrei Năstase”.

„Să schimbi UNIREA pe o funcție de ministru alături de stataliști e ca și cum ai trece de partea Rusiei, de aceea eu te șterg din lista celor care sunt pentru Unire, pentru că dacă erai cu adevărat un mare unionist, luptai alături de acei care te-au crezut și ți-au cedat funcția de ministru”, a mai scris președintele de onoare al PL.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Aculina 9 Ianuarie 2019 14:05
0 (0)
Asta (Ghimpu)viseaza si noaptea la comanda lui Putin , actiunile lui seamana cu ale lui Rosca
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%