Politicieni
Liderul PDA, Andrei Năstase a felicitat elevii cu începerea unui nou an școlar
 3 Septembrie 2018 12:49  3580
Școala va fi școală când omul va fi om.

Un nou an școlar e întotdeauna un prilej de emoții pentru copii, dar și pentru părinți, învățători și profesori. E un nou început care promite să fie bun sau, cel puțin, așa ni-l dorim. Și așa vi-l doresc la rândul meu!a felicitat elevii liderul PDA, Andrei Năstase.

“Ca părinte îmi doresc și vă doresc tuturor să ajungem să trăim într-o țară din care să nu vrei să pleci, în care să beneficiezi de un proces de studii European, de condiții excelente la orice instituție de învățământ, de susținerea afectuoasă a părinților într-o familie întregită, armonioasă, să te poți bucura cu adevărat de rezultatele muncii tale, fie că ești profesor sau elev, să ai toate șansele să perseverezi și să avansezi în carieră conform performanțelor și nu a tot felul de conexiuni obscure, să beneficiezi de locuri de muncă optime pentru capacitățile profesionale pe care ți le-ai cultivat.” a adăugat Andrei Năstase, în mesajul său de felicitare.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
RedMilf 3 Septembrie 2018 13:58
0 (0)
Plagiat spurcat, sa il improaste cu pietricele frumusele copilasii cind il vad, ca asta e tradator de natiunie si de fratie, Traiasca Romania Mare!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice