Partide
Pasărea pre limba ei piere: Noi dovezi concludente că Năstase a încălcat legea în ziua alegerilor
 28 Iunie 2018 09:34  4231
Internauții oferă, pe reţelele de socializare, noi probe concludente privind încălcarea legislației electorale de către liderul PPDA, Andrei Năstase, în ziua scrutinului din 3 iunie.

Într-un clip video, postat pe Facebook, Andrei Năstase este surprins îndemnând deschis alegătorii să voteze pentru „Demnitate şi Adevăr” (numele formațiunii pe care o conduce, n.n) şi „împotriva regimului oligarhic şi a „binomului plahodon”. Acelaşi lucru îl face, alături de Andrei Năstase, şi vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari.

Amintim că şi bloggerul Andrei Oțel a prezentat ieri dovezi clare că Năstase a făcut agitație în ziua scrutinului.

”În turul 2 după cum știți au fost doar 2 candidați, iar Năstase cu text deschis a spus ca cetățenii să nu voteze cu „binomul lui Plahotniuc-Dodon”. Deci nu poate să existe dubii referitor la încălcarea legislației electorale”, scria Andrei Oțel.

”Consider că trebuie de făcut și diferența dintre „îndemnul la vot” și „agitație în ziua alegerilor”. Simplul îndemn la vot nu poate fi calificat drept agitație, dar în cazul lui Năstase e un îndemn a vota în defavoarea contracandidatului. Aici vedeți câteva exemple de îndemnuri la vot și faceți comparație cu ceea ce spune Andrei Năstase», notează bloggerul citat.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%