Politicieni
PSRM și PPDA despre validarea mandatului noului primar
 18 Iunie 2018 14:00  3412
Consilierul Partidului Socialist din Consiliul municipal Chișinău, Stanislav Vartanean, consideră că dacă mandatul noului primar de Chișinău nu va fi validat de instanța de judecată, atunci acest lucru va fi un mare cadou făcut lui Andrei Năstase. În același timp, vicepreședintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari nu exclude că mandatul nu va fi validat.

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, spune că nu exclude totalmente faptul că mandatul de primar al lui Andrei Năstase ar putea să nu fie validat, deși nu ar exista motiv pentru acest lucru. „În ultimele zece zile atâtea am descoperit în ceea ce se întâmplă pe piața imobiliară și eu nu exclud că aceste companii de construcții sunt în panică”, spune vicepreședintele PPDA. Totodată, Alexandru Slusari spune că cu cât mai târziu va prelua mandatul Andrei Năstase, cu atât mai multe documente de demolare și construcție pot fi eliberate. În cazul în care mandatul noului primar nu va fi validat, va exista un răspuns foarte dur – proteste în masă.

De asemenea, Alexandru Slusari spune că s-ar putea întâmpla ca membrii Consiliului municipal Chișinău să iasă în vacanță înainte de a fi numiți viceprimarii și astfel Andrei Năstase ar putea fi nevoit să lucreze cu echipa veche.

Consilierul PSRM din CMC, Stanislav Vartanean, consideră că dacă mandatul noului primar nu va fi validat de instanța de judecată, acesta va fi un cadou foarte mare lui Andrei Năstase. „Dacă reprezentanții puterii își doresc ca Andrei Năstase să nu le lase deloc rating, atunci îi vor amâna mandatul și îi vor acorda posibilitatea să iasă la proteste și astfel să intre în campania electorală.”, a declarat Stanislav Vartanean.

 
Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%