Politicieni
Opinie:Năstase minte că e candidat de dreapta
 17 Aprilie 2018 14:18  3400
Candidatul PPDA pentru funcția de primar al Capitalei, Andrei Năstase, minte în permanență. Chiar și partidul său a fost creat pe bază de minciună, iar acum se vrea șef la Primărie, fără să aibă un program de reabilitare și continuă tot prin minciuni, scrie Alexandra Năstase într-un editorial pentru timpul.md.

”Andrei N. a apărut exact atunci când i-au poruncit mentorii săi din Germania. În timp ce oamenii sunt chinuiți, salariile și pensiile sunt mici, în societate persistă deruta, deodată, pe neprins de veste, apare izbăvitorul! Se apucă pe nepusă masă să organizeze proteste și să promită. Naivii și cei prost informați îl cred și-l susțin, din disperare. Văzând asta, Andrei N. își croiește un partid. Are tot dreptul garantat de lege, dar pacostea e alta, că el continuă să spună minciuni. După ce merge înflăcărat prin „marșuri turistice” pe străzile Chișinăului, la braț cu Dodon și Usatîi (personaje destul de exotice ale plaiului nostru), și îl face pe liderul socialiștilor șef de stat, Andrei devine brusc un fel de proeuropean. Cum și de ce? Nu se știe”, se arată în editorial.

Autoarea subliniază că, astăzi, Năstase vrea să fie primar al Capitalei, deși nu are un proiect de reabilitare a Chișinăului.

”El pur și simplu luptă, pe baricade imaginare, cu Plahotniuc, dar nu poate fi crezut, nici înțeles. De bine, de rău, a colaborat și cu Filat, și cu Platon, și cu Țopa-1, și cu Țopa-2, și cu alte persoane controversate”, scrie Alexandra Tănase.

Ea atrage atenția asupra unei alte minciuni a lui Năstase, care se poziționează ca un candidat de dreapta.

”Și aici chiar minte cu nerușinare, după ce s-a perindat prin tot orașul alături de Dodon și Usatîi. Mai zice că e proeuropean, dar iarăși se pare că minte. Cum ar putea un antiromân și antiunionist să pledeze pentru UE, al cărei membru este România?”, se întreabă autorul.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%