Politicieni
Șeful statului invită toți cetățenii să participe la acțiunile dedicate Zilei Victoriei
 12 Aprilie 2018 09:33  3682
Președintele Igor Dodon a desfășurat o ședință de lucru cu membrii Comitetului Național „Victoria” cu privire la evenimentele care vor fi organizate cu prilejul aniversării a 73-a a Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei, comunică Politics.MD. 

Șeful statului a aprobat un plan de acțiuni care vor fi desfășurate pe data de 8-9 mai, sub patronajul președintelui Republicii Moldova. Este vorba despre înhumarea osemintelor unor ostași căzuți în luptele pentru eliberarea Moldovei, restaurarea monumentelor ostașilor căzuți în Marele Război pentru eliberarea Patriei, tradiționalul Marș al Victoriei și un concert de amploare care va avea loc pe data de 8 și 9 mai în Piața Marii Adunări Naționale.

În cadrul acestuia vor evolua mai mulți artiști, atât din țară, cât și de peste hotare, iar la final va fi lansat un grandios foc de artificii.

„În calitate de președinte al ţării, voi face tot posibilul ca memoria despre Marea Victorie, despre eroismul buneilor noștri să dăinuiască mereu în sufletele şi inimile noastre”, a conchis Igor Dodon.

În acest sens, președintele țării invită toți cetățenii Moldovei să participe la acțiunile organizate cu prilejul aniversării a 73-a a Marii Victorii.

Autor:  Inna Juminschi Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?