Politicieni
Voronin, despre vizita lui Leancă la Bruxelles: Ei l-au trimis acasă
 9 Februarie 2018 18:00  3948
Vizita lui Iurie Leancă la Bruxelles a fost fără succes, iar europeni l-au trimis acasă. Declarațiile aparțin fostului președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, și au fost făcute în cadrul emisiunii IMPORTANT.

„Eu am auzit ce i-a spus lui Leancă la Bruxelles. Ei l-au trimis acasă. Eu vreau să zic că europenii nu știu a trimite cum rușii, prin trei litere, care una la mijloc e „U”, dar se numește „sud” în rusește. L-o trimis acasă și i-o spus, măi băieți, căutați-vă de treabă și faceți regulă”, declară liderul PCRM, citat de unimedia.

Vladimir Voronin spune că speră că votul mixt va fi anulat. „Nu tot se vinde și nu tot se cumpără, chiar și în acea Uniune Europeană și în același Strasbourg, măcar că am suspiciuni, că eu am fost 8 ani de zile membru al delegației a Parlamentului la Strasbourg. Am auzit, am văzut, am fost prezent și știu cum se hotărăște anumite întrebări, inclusiv și așa numită Curtea a Drepturilor Omului. Dacă noi stăm cu dosarul penit, 8 ani de zile acolo. Eu nu am argumente, dar suspiciuni am”.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%