Partide
Eșec usturător pentru Maia Sandu și Andrei Năstase. Au adunat doar câteva zeci de oameni la protest
 1 Octombrie 2017 12:39  4531
Doar câteva zeci de oameni au răspuns apelului opoziției de dreapta, care organizează astăzi un protest în fața postului public de televiziune. Din imagini se vede că la locul în care se adună susținătorii liderilor celor două partide a venit doar o mână de oameni. 

Este de menționat că manifestațiile organizate de Maia Sandu și Andrei Năstase pierd în permanență din intensitate, iar fiecare acțiune deprotest aduce tot mai mult a flash-mob organizat doar de activiștii celor două formațiuni. Partidul Acțiune și Solidaritatea și Platforma DA cer ca Moldova 1 să le ofere timp de emisie în direct, câte o oră pe săptămână.

Joi, Moldova 1 a organizat o masă rotundă cu reprezentanții mai multor partide extraparlamentare și a anunțat că le oferă o oră pe săptămână, ca să-și expună ideile și viziunile. Acest lucru i-a deranjat pe reprezentanții PAS și DA, care insistă ca ora dată să le fie oferită în exclusivitate. Inițiativa lor a fost dur criticată de reprezentanții celorlalte formațiuni prezente la masa rotundă.

Mai mult, săptămâna viitoare, tot la Moldova 1, vor avea loc dezbateri între președintele Parlamentului, vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu, și liderul PAS, Maia Sandu.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%