Partide
DOC // Mai mulți comuniști, dezamăgiți de politica lui Voronin: Susținem Platforma Social-Democrată din Parlament
 18 Februarie 2016 14:32  3975
Mai mulți membri şi simpatizanţi ai PCRM din municipiul Chişinău și raionul Hâncești sunt dezămăgiți de politica lui Vladimir Voronin și afirmă că sunt frapaţi de insinuările aduse acestor 14 deputaţi de unii colegi de partid, care în loc săi susţină şi să-le mulţumească pentru că şi-au adus aportul la depăşirea crizei politice şi social - economice, i-au exclus din partid şi i-au numit „trădători

Aceștia declară că vor susține Platforma Social-Democrată din Parlament.

„Noi înţelegem că frazeologia liderului PCRM folosită împotriva celor 14 deputaţi are drept scop a umbri în faţa membrilor de rând ale partidului gravele erori pe care el personal le-a comis. Dar fie, totuşi am vrea ca colegii noştri din PCRM să înţeleagă că noţiunea de „trădare”, pe care mulţi ani la rând o foloseşte liderul nostru, în lexica normativă se utilizează absolut numai în raport cu propria Ţară (Patria Moldova), pe care sîntem datori s-o iubim, deşi se mai întâmplă că unii o trădează.

Subsemnaţii declară că sprijină poziţia civică a celor 14 deputaţi ai platformei Social-Democrate „Pentru Moldova”.

„Suntem siguri că ei şi în continuare vor realiza promisiunele date alegătorilor în scrutinul electoral. La fel suntem convinşi că Guvernul susţinut de ei va reuşi să implementeze reformele în domeniul economic, social şi juridic, care vor asigura stabilitatea în ţară - garanţia asigurării bunăstării cetăţeni Parlament, vor da dovadă de maturitate şi luciditate politică şi vor salva ţara de urmările crizei".

 

 

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
baba Vera 18 Februarie 2016 15:11
0 (0)
"...Guvernul condus de Vlad Filip" din Declaraţia celor din Chiţinău ar trebui să însemne Vlad FILAT sau Vlad PLAHOTNIUK? Aşa, o întrebare nevinovată...
baba Vera 18 Februarie 2016 15:19
0 (0)
... despre cât de agramat e textul celor 14 (nu cumva cei TOT 14 deputaţi au semnat misiva de azi cu pseudonime?) nu mai vorbim... Se creează impresia că ei nu că Şcoli Superioare de partid, nici măcar şcoala primară nu au frecventat-o.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%