Politicieni
Furculiță, despre vacanța lui Grosu, în Turcia: Ar fi bine pentru ca ei să se apuce de lucru
 21 Iulie 2021 13:55  4218
Unii din liderii viitoarei guvernări au ales să plece la odihnă, în loc să se apuce imediat de lucru. Remarca a fost făcută de socialistul Corneliu Furculiță, după ce presa a scris că liderul interimar PAS, Igor Grosu, se odihnește în aceste zile într-un hotel de lux pe litoralul Mării Mediterane.   

 Furculiță a declarat, la un post de televiziune, că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va fi o opoziție activă, care nu va da niciun moment de respiro pentru noii guvernanți.

”Vom fi o opoziție puternică, avem experiență. Avem o echipă care cunoaște atât cum e să fii la guvernare, cât și munca în opoziție. Vom fi cu ochii pe guvernare și vom face acele lucru care sunt necesare, care sunt cerute de la opoziție. Opoziția este o parte a sistemului democratic, o parte a Parlamentului, ne vom face foarte bine temele și sper că colegii de la guvernare vor simți acest lucru. Văd deja că o parte din liderii viitoarei guvernări au plecat la odihnă. Am citit despre asta în știri. Poate vor să-și întremeze sănătatea înainte de actul guvernării. Dar eu cred că în acest moment ar fi bine pentru ei ca să se apuce de lucru”, a spus Furculiță. 

Socialistul a menționat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va critica și va susține guvernarea acolo unde este necesar, în special în domeniile ce țin de bunăstarea economică a cetățenilor.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice