Politicieni
Într-o perioadă extrem de scurtă de timp, PACE a reușit să atragă simpatiile experților politici
 11 Iunie 2021 10:20  4001
Rezultatele studiului sociologic Rating Politic mai 2021, realizat de Intellect Group arată creșterea spectaculoasă pe care a înregistrat-o Partidul Acasă Construim Europa în topul partidelor politice.

Cu o diferență de doar 0,1 puncte, PACE îi calcă pe urme Blocului ”Renato Usatîi”. Mai mult decât atât, potrivit analiștilor politici PACE îi bate pe cei din AUR și Blocul la criteriile ”echipă” și ”mediatizare”. Astfel, într-o perioadă extrem de scurtă de timp, PACE a reușit să atragă simpatiile experților politici.

Și asta pentru că dezvăluirile făcute de presedintele PACE și combaterea corupției reale îi cresc notorietatea și încrederea vertiginoasă în acest lider politic. Mai mult decât atât, dezvaluirile lui au trezit interes în presa internațională, mai ales după ce a prezentat anchetatorilor dovezi concrete privind scheme de milioane.

În cadrul cercetării au fost implicați experți, analiști politici și jurnaliști din Rusia, România, Ucraina, SUA, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie. Experții au apreciat activitatea partidelor politice și persoanelor publice din Republica Moldova cu note de la 1 la 10.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice