Politicieni
Pe timp de criză, SIS își schimbă fotoliile: Instituția anunță licitație de 385 mii lei (doc)
 10 Iunie 2021 14:32  3901
 Aproape 385 de mii de lei a alocat Serviciul de Informații și  Securitate pentru mobilă nouă. Licitația a fost anunțată pe site-ul achzitii.md, pe 9 iunie 2021. Din acești bani SIS vrea să cumpere fotolii, canapele, scaune. Din caietul de sarcini aflăm că într-un an de criză, SIS își dorește două canapele noi din piele care ar costa 20 de mii de lei și două fotolii extensive, tot din piele, pentru care s-au alocat 10 mii de lei. Vor fi procurate și fotolii de director, pentru care se vor cheltui peste 35 de mii de lei. Pe lângă asta vor fi procurate dulapuri, inclusiv pentru TV, mese, scaune și cuiere.

Aproape 385 de mii de lei a alocat Serviciul de Informații și  Securitate pentru mobilă nouă. Licitația a fost anunțată pe site-ul achzitii.md, pe 9 iunie 2021. Din acești bani SIS vrea să cumpere fotolii, canapele, scaune.

Din caietul de sarcini aflăm că într-un an de criză, SIS își dorește două canapele noi din piele care ar costa 20 de mii de lei și două fotolii extensive, tot din piele, pentru care s-au alocat 10 mii de lei. Vor fi procurate și fotolii de director, pentru care se vor cheltui peste 35 de mii de lei. Pe lângă asta vor fi procurate dulapuri, inclusiv pentru TV, mese, scaune și cuiere.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice