Politicieni
Maia Sandu confirmă ceea ce a spus Dodon: I-a cerut Guvernului ca toți banii din rezerva de stat să fie alocați pentru alegeri
 7 Mai 2021 10:35  3798
 Președintele Maia Sandu a confirmat informațiile prezentate de liderul PSRM Igor Dodon că i-a cerut Guvernul să aloce toți banii din Fondul de rezervă al statului pentru alegerile parlamentare anticipate. Despre aceasta Sandu a declarat astăzi, după ce s-a vaccinat.  

 “Eu am trimis un decret. În decret lucrurile sunt scrise foarte clar”, spune Sandu. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate este nevoie de 125 de milioane de lei. Totodată, premierul interimar Aureliu Ciocoi a declarat că în prezent în Fondul de rezervă nu avem așa bani.
„La ora actuală, în Fondul de rezervă, pentru că putem transfera banii către Comisia Electorală Centrală exclusiv din Fondul de rezervă, nu din alte capitole ale bugetului, avem 98 de milioane de lei”, a spus Aureliu Ciocoi.
Astfel, în cazul în care toți acești bani vor fi transferați pentru anticipate, Republica Moldova rămâne cu zero lei în rezerva de stat.

Начало формы

Конец формы

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice