Politicieni
Președintele PSRM, Igor Dodon, a salutat declarația președintelui Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept, Gianni Buquicchio
 21 Aprilie 2021 12:27  4082
Președintele PSRM, Igor Dodon, a salutat declarația președintelui Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept, Gianni Buquicchio, cu privire la organizarea alegerilor parlamentare anticipate în Republica Moldova. Buquicchio a declarat că decizia de a organiza scrutinul trebuie să fie luată printr-un larg consens politic.

“Dar noi despre ce vorbim de cinci luni, începând cu noiembrie 2020? Ei au decis să meargă pe calea uzurpării puterii în stat și să încalce Constituția. Această cale va destabiliza situația și va deviza societatea moldovenească. Singura soluție pentru a depăși această criză politică și constituțională este dialogul dintre președinte și Parlament. Legislativul este gata de dialog. Dorința președintelui, car a decis să meargă pe calea destabilizării în stilul uzurpatorilor, deocamdată nu se observă”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%