Politicieni
La ședința convocată de Dodon s-au discutat subiecte legate de dezvoltarea social-economică din zona Centru a țării
 8 Aprilie 2021 17:59  4129
 Președintele PSRM, Igor Dodon, a prezidat ședința de lucru cu conducătorii organizațiilor teritoriale de partid din zona Centru a țării. La ședință s-au discutat subiecte legate de dezvoltarea social-economică a acestei regiuni, inclusiv asistența pe care organizațiile locale ale PSRM ar putea s-o acorde.    

Un subiect separat în cadrul discuțiilor a fost pandemia. S-a menționat că, deși situația în raioane este mai bună în comparație cu municipiul Chișinău, în ansamblu aceasta rămâne a fi complicată. De aceea, se impune urgentarea imunizării generale a populației.
Igor Dodon a discutat cu membrii PSRM și despre reabilitarea drumurilor, construcția și reparația instituțiilor de menire socială, aprovizionarea localităților cu apă, alte probleme cu care se confruntă oamenii din raioane.
Liderul PSRM a menționat că aceste subiecte îi sunt bine cunoscute. Igor Dodon a declarat că va continua să ofere tot sprijinul personal cetățenilor, așa cum a făcut-o și în perioada deținerii mandatului de președinte al țării.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%