Experți
EDITORIAL // Maia Sandu este mamă și are mulți copii!
 17 Februarie 2021 16:19  3453
Atenționez că aserțiunea din titlu nu este invenția mea, ci este culeasă din adulațiile activiștilor și suporterilor Maiei Sandu lansate pe rețelele de socializare. Conform cu implorările acestora, Maia Sandu este ”mama poporului”, iar moldovenii sunt copiii ei! Nici mai mult, nici mai puțin.  

Iar chestia este asumată de amazoana iubitorilor de idoli pentru că acțiunile dânsei se pliază perfect pe acest gen de public. Cum este cazul și cu ultima invitație adresată copiilor de a trimite scrisori despre cărțile preferate la președinție. Vă imaginați? Maia Sandu stă și citește scrisorile copiilor! Ca în poveștile cu elfi și pitici fericiți de atingerea baghetei magice a Zânei Mov, nu?!

Las la o parte că tehnologia cu copiii și scrisorile se trage chiar de la Iosif Stalin și Adolf Hitler. Amânăm pentru altă dată și discuția despre faptul că în această perioadă dificilă Președintele ar trebui nu să se joace cu copiii, ci să se gândească cum poate fi gestionată pandemia, cum poate fi ajutată economia, cum pot fi rezolvate problemele sociale și multe altele.

Nu mi-aș fi dorit și nu aș fi scris aceste rânduri dacă nu aș fi realmente sensibil la tema copiilor. Și am devenit sensibil în momentul în care un adulator al Maiei Sandu, un individ degradat, un anume Vasile Șoimaru, m-a atacat în mod abject și cu referire la copiii mei.

Se vede că este în firea delatorilor de tip bolșevic să aibă grija copiilor altor părinți. Au susținut atacul degeneratului Șoimaru cu like-uri toată floarea ACUM-istă, de la jurnal-iugile și butnaru-gile aservite până la liderii lor politici, de la indivizi declasați până la reprezentanți ai ”diasporei” de la Frankfurt, unul din ei fiind chiar ”finanțatorul”. Nu insist pe latura asta, căci descreieratul de Șoimaru merită, probabil, o replică separată.  

Prin urmare, în mod categoric îmi displac comentariile cu referire la viața personală. Fiecare este în drept să-și clădească destinul cum dorește. Ceea ce însă nu poate fi trecut cu vederea este că, așa cum se întâmplă de fiecare dată pe plaiul mioritic, cei cu musca pe căciulă sunt și cu manipulările, comentariile și insultele.

Și din acest motiv vreau să-i adresez Maiei Sandu îndemnul să lase copiii oamenilor în pace și să-și vadă de ”copiii” săi, cei pe care dânsa îi numește ”oamenii buni” din anturaj. Să-I învețe pe aceștia carte, căci sunt cam agramați.

Iar membrilor sectei de închinători la chipuri cioplite le zic: faceți plecăciuni, rugați-vă, puteți să vă dați de-a dura-n-cap,  închideți-vă în baie și înjurați cât vreți, dar nu ne învățați pe noi ce înseamnă Mamă, Familie și Educație invocând exemplul Maiei Sandu. Și mă limitez, deocamdată, la atât...

___________________________________________________________________________________

Opiniile experților pot fi urmărite și pe canalul nostru de TELEGRAM - Expert Opinion 

 

 

 

 

Autor:  Vitali Catană Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%