Politicieni
Dodon: Doar într-un caz vom scoate oamenii în stradă, pentru a apăra victoria președintelui Republicii Moldova
 18 Septembrie 2020 14:06  2925
Indiferent de rezultatele la alegerile prezidențiale din acest an, Igor Dodon și PSRM nu vor chema oamenii la proteste. Acest lucru se va întâmpla doar în cazul în care va fi nevoie de apărat victoria președintelui republicii Moldova. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”.

„Noi niciodată n-o să destabilizăm situația, indiferent de rezultatele alegerilor. Vreau să aduc mesaj important la oponenți, observatori străini, dar și pentru cetățeni. Eu trăiesc în această țară, noi avem copii aici, nepoți. Ce înseamnă destabilizare? Ați văzut ce haos e în Belarus? Voi vreți așa să fie în Chișinău, totul întors cu picioarele în sus? Noi niciodată nu ne-am permis să destabilizăm situația. Am organizat proteste, dar nu am intrat forțat în Parlament… Asta e diferența. Ei vor haos, dacă nu pot să ajungă la guvernare legal, ei vor haos. Noi acest lucru nu îl dorim și nu vom provoca acest haos. Eu cred că noi avem toate șansele și cred că vom învinge. Indiferent de rezultat, noi nu vom chema oamenii în stradă și nu îi vom scoate la protest. doar într-un caz îi putem scoate, pentru a apăra victoria președintelui Republicii Moldova”, a spus Igor Dodon.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ion Negură 19 Septembrie 2020 11:38
0 (0)
Președintele Dodon afirmă : ”Eu cred că noi avem toate șansele și cred că vom învinge. Indiferent de rezultat, noi nu vom chema oamenii în stradă și nu îi vom scoate la protest…”, ca apoi să răstoarne situația, adăugând : „… doar într-un caz îi putem scoate, pentru a apăra victoria președintelui Republicii Moldova” (adică a lui Dodon). Deci totuși, Dle Dodon, veți chema oamenii în stradă?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%