Politics Blog
Un cunoscut blogger îl acuză pe deputatul PPDA Alexandru Slusari că ia bani în plic, iar acum organizează protestul agricultorilor
 20 August 2020 12:30  3569
Deputatul PPDA, Alexandru Slusari, primea bani în plicuri de la liderii agricoli, iar acum formațiunea din care face parte se află în spatele acțiunilor de protest din ultimele zile. Acuzația vine din partea bloggerului Eugen Luchianiuc și se conține într-un articol publicat astăzi.

“PPDA a fost în spatele protestatarilor. Ei le-au dat drapele, ei le-au achitat motorina. Iar dacă Slusari va începe să cânte, voi începe să scriu cum primea plicuri cu cash de la liderii agricoli în campania electorală. Mare înger care amăgea și amăgește oamenii pe asigurări și este finanțat la negru în campanii”, a scris Eugen Luchianiuc.

În același articol, Luchianiuc spune că o bună parte din fermierii care au organizat acțiunile de protest sunt certați cu legea.

“O bună parte din fermieri, mai ales cei medii care nu au credite de luat și nu procură multă tehnică și nu au mulți angajați, au contabilitate dublă. Ei de exemplu strâng la hectar 6 tone de grâu dintre care jumătate le vinde fără factură iar altă jumătate pe factură. Astfel, oficial, el are 3 tone la hectar, când, de fapt, el are dublu. Astfel scade statistica iar el, fermierul e în profit. Mai ales că nu achită niciun bănuț în bugetul de stat din grâul vândut fără factură”, conchide Luchianiuc.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%