Partide
Ședința coaliției PSRM-PDM: Fermierii vor beneficia de sprijin suplimentar din partea statului
 10 August 2020 22:25  3092
Situația din domeniul agriculturii, susținerea fermierilor locali, dar gestionarea pandemiei de COVID-19 au fost cele mai importante subiecte abordate astăzi la ședința coaliției de guvernare PSRM-PDM, cu participarea premierului Ion Chicu și a președintelui țării Igor Dodon.

În cadrul ședinței, premierul Ion Chicu a declarat că Executivul lucrează la evaluarea finală a pagubelor în acest sector și va veni cu sprijin suplimentar ulterior pentru agricultori.

Amintim că situația dificilă din agricultură, provocată de seceta din ultimele luni, va fi discutată în această săptămână, și la ședința Consiliului Suprem de Securitate. Președintele Igor Dodon a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că acest subiect ține de securitatea alimentară a statului.

“Miercuri vom convoca ședința Consiliului Suprem de Securitate. Se va discuta despre secetă și situația din agricultură. Acest subiect ține de securitatea alimentară a statului. Vom discuta și situația legată de COVID-19”, a declarat Igor Dodon.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%