Politicieni
VIDEO// Alexandr Muravschi: Un Guvern investit cu voturile Maiei Sandu, a lui Ilan Șor și Andrian Candu va fi nefuncțional
 3 August 2020 12:45  3277
O eventuală coaliție formată Sandu, ȘOR și Candu va fi extrem de periculoasă. De această părere este fostul vicepremier Alexandr Muravschi.

„Până unde va merge Sandu, înțelegând că un nou Guvern poate fi format doar cu voturile lui Candu și Șor. Adică, de fiecare dată va fi nevoită să revină la vechia formulă, că noi suntem gata să ne unim și cu dracul, doar pentru a institui Guvernul”, a declarat Muravschi în cadrul unui interviu cu Nina Dimoglo.

Totodată, fostul vicepremier se întreabă cât de funcțional va fi acest Guvern, deoarece o alianță formată din Sandu, Candu, Șor și Năstase este mai periculoasă decât coaliția ACUM-PSRM.

“Fiecare își va face jocul, deoarece toți din această alianță tratează alegerile prezidențiale ca un paravan spre cele parlamentare. Fiecare partid va dori să se manifeste. Dacă vom amâna alegerile prezidențiale, atunci situația politică se va agrava și din nou se vor implica partenerii de peste ocean, care tot timpul ne vor indica unde trebuie să facem ordine”, a mai spus Muravschi.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%