Experți
Analist politic: Opoziția moldovenească este incapabilă să promoveze inițiative constructive, de aceea organizează acțiuni scandaloase
 7 Iulie 2020 14:21  2967
Opoziția moldovenească este incapabilă să promoveze inițiative constructive, iar singura modalitate de a atrage atenția opiniei publice este de a organiza acțiuni scandaloase.

Una dintre aceste inițiative este, în opinia analistului politic Corneliu Ciurea, boicotarea ședințelor plenare ale Legislativului și promovarea unei agende negative.

"Din cauza incapacității de a forma o echipă între ei, opoziția nu poate să promoveze lucruri constructive, însă trebuie să acționeze politic. În aceste condiții, singura opțiune care-i rămâne este să pună accent pe agenda negativă și pe boicotarea guvernării. Își camuflează această agendă negativă spunând că va veni cu un "guvern minune", dar aceste lucruri par deocamdată imposibile, pentru că nu există voturi pentru a înscăuna acest guvern", a opinat Corneliu Ciurea, în cadrul emisiunii Atitudini, de la postul de radio Sputnik Moldova.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%