Partide
Reacţia PRO Moldova la hotărârea Curții Constituționale
 7 Iulie 2020 12:00  3118
Curtea Constituţională a emis o decizie care nu lasă loc de interpretări, din acest moment trebuie încetate exerciţiile de ingeniozitate juridică şi instalat un Guvern capabil să relanseze economia şi să asigure siguranţa oamenilor în R. Moldova - este reacţia Pro Moldova, ca urmare a deciziei de astăzi a Curţii Constituţionale.

„Toate forţele parlamentare responsabile trebuie să-şi consolideze eforturile pentru a stopa aprofundarea crizei economice şi sanitare din Republica Moldova. După pronunţarea deciziei de astăzi a Curţii Constituţionale, agenda partidelor de opoziţie trebuie să fie concentrată în zona aşteptărilor şi nevoilor cetăţenilor. Concurenţa orgoliilor trebuie stopată, deoarece suntem în pragul unor revolte sociale din cauza sărăciei care se aprofundează, precum şi a injustiţiei din ţară”, se spune într-un comunicat de presă al formaţiunii.

Totodată, Pro Moldova cere Guvernului Chicu „să-şi retragă asumarea iresponsabilă din Parlament şi să deblocheze activitatea principalelor instituţii ale statuli”.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%