Partide
Prin proiectul național ”Drumuri bune pentru toți” se vor repara drumurile a 24 de localități din raionul Ialoveni
 3 Iulie 2020 17:24  3454
În 24 de sate din raionul Ialoveni vor fi reparate drumurile locale în cadrul proiectului național ”Drumuri bune pentru toți”, lansat de președintele Igor Dodon. Lucrările au început astăzi, 3 iulie, în satul Răzeni, pentru care Guvernul a alocat 1,3 milioane de lei.    

În total, în raionul Ialoveni vor fi reparate 13,32 km de drum local. Statul va aloca pentru aceste lucrări aproape 28 de milioane de lei.


Președintele Igor Dodon a declarat că în acest an drumurile din toate localitățile țării vor fi reparate. Șeful statului a menționat că banii vor fi alocați în funcție de numărul de locuitori și nu în funcție de culoarea politică a primarului, așa cum au făcut guvernările anterioare.


”Anul e greu, criză economică, buget, dar mergem înainte pentru că oamenii așteaptă aceste lucruri de la guvernare”, a de declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.


În total, pentru implementarea Programului național ”Drumuri Bune pentru toți”, din bugetul de stat vor fi alocate peste 1,37 de miliarde de lei.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%