Guvern
Ion Chicu admite că va demisiona
 3 Iulie 2020 17:00  3402
Guvernul Ion Chicu ar putea să-și dea demisia, dacă opoziția va boicota în continuare ședințele Parlamentului. Despre aceasta premierul a declarat în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

„Înțeleg foarte bine că în mod conștient se blochează activitatea Guvernului. Blocaj de acest gen va avea consecințele negative pe care vreau să le evit prin demisie. Dacă va continua în felul următor, Guvernul nu are nici o posibilitate, nici un instrument de a gestiona lucrurile, înseamnă că eu contribui la înrăutățirea situației. În asemenea caz nu cred că pot să mai rămân. Vedem ce se întâmplă în zilele următoare, dar acesta este blocaj deschis a Guvernului. Dacă Guvernul este lipsit de posibilitatea de a-și asuma răspunderea, atunci să vedem ce facem”, a spus premierul.

Amintim că premierul urma să prezinte în Parlament proiectele de Legi pentru care și-a asumat răspundere. Două zile la rând, opoziția parlamentară a boicotat ședințele Legislativului, astfel blocând activitatea cabinetului de miniștri.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%