Partide
Fruntași ai PD cred că Dodon trebuie să răspundă pentru situația din țară
 2 Iulie 2020 13:04  3406
Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile.

Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat la Parlament, avându-se în vedere sechestrarea deputatului Ștefan Gațcan, care s-a retras din PSRM, iar apoi, potrivit observatorilor, sub presiunea socialiștilor, a renunțat la mandat, democrat Monica Babuc a declarat că vina îi aparține șefului statului.


„Îmi pare rău să spun acest lucru, dar, probabil, președintele Dodon trebuie să-și asume această responsabilitate”, a declarat deputata Monica Babuc, vicepreședinta PDM.

Monica Babuc, care este și vicepreședintă a Legislativului, a mai declarat că în actuala criză politică și-ar dori foarte mult ca deputații să aibă voința politică de a stabili un consens politic larg. 

„Mi-aș dori o înțelegere a faptului că am ajuns într-un impas și că aceste crize (economică, sanitară și politică) deja nu mai fi declinate altfel decât prin alegeri anticipate”, a spus Babuc.

Vicepreședinta Legislativului a spus că în acest sens se impune o discuție largă pe platformă parlamentară.


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%