Partide
Andrei Năstase lansează noi săgeți în direcția colegilor din PAS
 9 Iunie 2020 13:15  5459
Liderul PPDA, Andrei Năstase, lansează noi săgeți în direcția colegilor din PAS, care au anunțat anterior că nu vor vota pentru demiterea Guvernului Chicu, în contextul în care nu există certitudinea configurării unei majorități care să susțină un alt Cabinet de Miniștri.

În cadrul unui interviu pentru portalul Agora, Năstase a declarat că formațiunea sa este una asumată și va insista pentru demiterea actualului Executiv.

„Platforma DA, spre deosebire de alte partide din țară, e un partid asumat. Asta este soluția Platformei DA pentru ieșirea din criza economică, sanitară, politică. E de datoria celorlalți deputați, trimiși de cetățeni în Parlament, să conștientizeze dacă mai poate rămâne în funcție acest Guvern”, a declarat Andrei Năstase.

Anterior, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a declarat la TV8, că formațiunea Maiei Sandu nu va susține demiterea Guvernului Chicu, în contextul în care nu există certitudinea configurării unei majorități

“Le-am spus colegilor de la Platforma DA, având în vedere că este pandemie, criză, ar fi iresponsabil din partea noastră, dacă am susține o moțiune de cenzură și am da jos un guvern în condițiile în care nu avem certitudinea configurării unei majorități care să susțină un alt guvern bun, pro-european autentic”, a declarat Litvinenco.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice