Partide
Liderul PPDA, Andrei Năstase, ridică lunar un salariu de 1000 de euro de la partid
 8 Iunie 2020 13:50  3729
După ce 5 ani nu a primit salariu pentru funcția de președinte al Platformei Demnitate și Adevăr, formațiunea a decis să îi remunereze pe Andrei Năstase. Astfel, începând cu luna ianuarie curent acesta primește din partea partidului un salariu în valoare de 1.000 de euro, transmite politics.md cu referire la cotidianul.md

Liderul Platformei DA a declarat într-un interviu pentru Agora că timp de cinci ani cât a deținut funcția de președinte a partidului nu a fost remunerat, iar acum formațiunea a decis să îi acorde acestuia salariu.

„De la partid primesc salariu începând cu luna ianuarie curent. Până atunci însă, timp de cinci ani, nu am primit salariu. Am făcut activitate de voluntariat. Am 4 luni în care primesc un salariu”, a spus liderul Platformei DA.

Andrei Năstase a dezvăluit și suma salariului pe care îl primește.

„De cinci luni primesc salariu pentru 5 ani pentru funcția de președinte de partid. Nu am primit cinci ani și nu voi cere niciodată salariu pentru trecut. Este un salariu de deputat. Cât aș fi primit în calitatea mea de deputat și vicepreședinte. Nu este un salariu mare. Este 1.000 de euro pe lună”, a adăugat Andrei Năstase.

Amintim că decizia de a-l remunera pe acesta aparține echipei, care a luat în calcul ce salariu ar fi primit Andrei Năstase dacă nu ar fi renunțat la anumite funcții.

Sursa:  Cotidianul.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%