Politicieni
Postul de televiziune TV8 a fost obligat să achite amendă de 10 mii lei pentru atacul la adresa jurnalistei Elena Pahomova
 29 Mai 2020 17:15  3109
Atacurile la persoană, îndemnurile la hărțuire, discursurile discriminatorii, precum și prezentarea, fără acordul părinților, a imaginilor în care apar copii sunt inadmisibile. Consiliul Audiovizualului a adoptat o hotărâre, la sesizarea NTV Moldova, în cazul de conflict, iscat între prezentatorii Nata Albot, Andrei Bolocan, postul TV8 și jurnalista Elena Lewicka-Pahomova.

În una dintre edițiile emisiunii ”Internetu’ Grăiește”, autorii acesteia, Albot și Bolocan, au analizat o postare a jurnalistei de pe o rețea de socializare, iar după asta i-au îndemnat pe telespectatorii lor să o găsească și să-i expună tot ce cred ”despre deducția ei schizofrenică”. Ca rezultat, Elena Lewicka-Pahomova a fost supusă atacurilor, inclusiv de ordin xenofob.

În acest caz, membrii CA au votat, în unanimitate, pentru aplicarea amenzii în mărime de 10.000 de lei postului TV8. Până acum, acest post TV nu i-a oferit jurnalistei dreptul la replică și nu a prezentat scuze publice.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%