Guvern
După ce anterior Ion Ceban a dispus Curții de Conturi să facă un audit, ieri CMC a votat un proiect cu privire la cele cinci combinate de alimentație destinate școlarilor și preșcolarilor
 27 Mai 2020 11:30  2845
După ce primarul general Ion Ceban a vorbit de nenumărate ori despre importanța calității alimentației copiilor în Grădinițe, Consiliul Municipal Chișinău a votat, ieri un proiect de decizie prin care a instituit o comisie de control asupra activității celor cinci combinate de alimentație publică destinate școlarilor și preșcolarilor.

Comisia va analiza activitatea combinatelor de alimentație publică, urmând ca după trei luni de activitate să prezinte CMC-ului unele concluzii. Anterior, edilul a anunțat că un audit financiar asupra la cele cinci combinate va fi făcut de către Curtea de Conturi.

De mai multe ori Ion Ceban a vorbit despre importanța în ceea ce privește alimentația din grădinițe și școli. Primarul Capitalei este de părere că este nevoie de schimbări drastice în acest domeniu și a spus că primăria lucrează activ în această direcție.

 „Am semnat un memorandum cu Agenția Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, iar unul dintre proiecte se referă la nutriția în instituțiile de învățământ ale municipalității. Oferim o abordare cuprinzătoare a acestei probleme, astfel încât totul să fie realizat în conformitate cu toate standardele internaționale. Lucrăm împreună și, sperăm, până la 1 septembrie, vom avea o situație complet diferită în acest domeniu ”, a conchis Ceban.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%