Politicieni
Premierul a anunțat că în satul Sofia, Hâncești, urmează să fie ridicată starea de carantină
 30 Martie 2020 17:48  3048
În satul Sofia din raionul Hâncești starea de carantină ar putea fi ridicată peste două zile. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu după ședința Centrului Unic de Control.  

“Azi ministrul de Interne a fost la Hâncești, în cele două localități, unde este carantina. Am remarcat faptul că măsurile se respectă de către cetățeni. În satul  Sofia expiră carantina peste două zile, și dacă nu va fi nici un caz nou, carantina va fi scoasă. La Bălceana ultimul caz a fost pe 25 martie, mai sunt 8-9 zile de carantină”, a declarat Ion Chicu. 

Premierul a mai anunțat că în ultimele zile se atestă o colaborare mai bună dintre cetățeni și autorități. Tot mai mulți moldoveni conștientizează pericolul COVID-19 și respectă măsurile impuse de Guvern.

„Avem sute de sunete la poliție prin care sunt informați despre cetățenii care trebuie să fie la autoizolare, dar nu respectă. Sunt mai multe amenzi, procese verbale, atestăm o înțelegere și conștientizare a cetățenilor despre pericol”, a explicat premierul.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%