Parlament
Igor Dodon le-a răspuns oponenților politici: Noi am decis să fim pe prima linie și să gestionăm situația alături de medici și polițiști
 24 Martie 2020 18:55  3137
„Unele persoane politice sunt surprinse că președintele este implicat în gestionarea crizei. Eu vreau să vă asigur, stimați oponenți, și cei care stau în carantină acasă, noi am decis să fim pe prima linie și să gestionăm situația împreună cu poliția și medicii”.

Astfel le-a răspuns președintele Igor Dodon politicienilor, care l-au criticat pentru implicarea în gestionarea crizei provocate de COVID-19.

“Vă liniștesc! Noi, împreună cu premierul și ministrul Sănătății vom gestiona această criză până nu vom rezolva problema. Nimeni nu a trecut prin așa crize, vorbim și de alte țări. Dar OMS ne apreciază.

Noi ne-am asumat toate riscurile, inclusiv de sănătate. Vom face față acestor provocări, dar vom face față împreună”, a conchis președintele.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Victoria 25 Martie 2020 21:44
0 (0)
Buna seara.Multstimate Presedinte,vreau sa va dau asa intrebare:- De ce ,pe cetâțenii care se intorc de peste hotare nu sînt izolati deodata de la Aeroport asa cum a procedat Russia cu cetatenii care au aterizat din oraşul Uhani in reg.Tiumeni?Si astfel nu va fi raspindit acest virus,sa fie izolati pentru 14 zile,si in acest timp sa fie testaţi la COVID-19?De ce la noi nu este astfel de protecţie?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%