Politicieni
Igor Dodon, către pensionari: Nu veți fi penalizați pentru întârzieri la achitarea facturilor. Stați acasă!
 24 Martie 2020 18:15  2778
Președintele țării, Igor Dodon, a îndemnat persoane în etate să nu iasă din casă și să nu facă rânduri la bănci și oficii poștale, pentru a achita facturile. Autoritățile au decis că în perioada de criză, cetățenii nu vor fi penalizați pentru întârzieri la achitare. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat după ședința Centrului Unic de Control.  

„Nu vor fi aplicate penalități, dacă nu veți achita la timp facturile. Azi, ANRE a luat această decizie. Chiar dacă în următoarele săptămâni nu veți merge să stați în rând la bancă sau la poștă, ca să achitați facturile, nimeni n-o să vă sancționeze. Nimeni nu vă va deconecta de la lumină sau gaz. De asta vă rog să nu vă supuneți riscului”, a explicat președintele. 

Precizăm că în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale, care a avut loc luni, s-a decis interzicerea persoanelor în vârstă de peste 63 ani să se afle  în afara domiciliului și în spațiile publice fără necesitate stringentă. Autoritățile au anunțat că pensiile și alte prestații sociale vor fi aduse la domiciliu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%