Electorala
Olesea Stamate susține că PPDA e de vină pentru eșecul de la Hâncești
 20 Martie 2020 14:40  3578
Fostul candidat PAS la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hânceşti, Olesea Stamate, dă vina pe partidele de dreapta pentru eșecul de la scrutinul din 15 martie. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVR Moldova, Stamate a declarat că Grigore Cobzac sau Dorin Chirtoacă ar fi făcut, de fapt, jocul socialiștilor.

„Noi am semnalat în nenumărate rânduri, inclusiv în dezbateri, că anumiți actori de pe dreapta au făcut jocul socialiștilor şi acest lucru a fost demonstrat în alegeri”, a declarat Olesea Stamate.

De o altă părere este jurnalistul Vitalie Călugăreanu, moderatorul emisiunii “Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV. Acesta i-a făcut praf pe liderii PAS şi PPDA, după înfrângerea usturătoare la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hânceşti, susținând că la mijloc ar fi fost orgoliul exacerbate al Maiei Sandu sau Andrei Năstase.

“Cum acolo sondajele şi "clasatul" Cobzac? Da' rînza moldovanulu'? Hai, tot așa si la prezidențiale. Hai ca puteți! Matematica fie cu voi, rînzoșilor!”, a scris Călugăreanu, într-o postare pe Facebook.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%