Partide
De 8 martie, primarii din partea Partidului ȘOR au împărțit flori și au dăruit surprize
 8 Martie 2020 22:30  3343
 De 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, primarii din partea Partidului „ȘOR” din cele 43 de localități au împărțit flori și au oferit surprize dulci. În majoritatea localităților unde primari sunt reprezentanți ai Partidului „ȘOR” sunt organizate spectacole și evenimente festive dedicate femeilor.

Fiecărei membre a formațiunii politice din localitățile conduse de primari ai Partidului "ȘOR", edilii le-au dăruit câte o cutie de dulciuri. De asemenea, primarul de Orhei, Pavel Verejanu, și președintele raionului, Dinu Țurcanu, au dăruit, de dimineață, zeci de buchete de flori femeilor din raion. Și în orașul Taraclia, primarul Veaceslav Lupov, ajutat de adjuncții săi, a dăruit flori femeilor pe care le-a întâlnit pe străzile orașului.

Evenimente festive dedicate Zilei femeii au loc în majoritatea localităților cu primari din partea Partidului „ȘOR”.

De exemplu, în centrul orașului Taraclia, începând cu ora 18:00, va avea loc un spectacol de zile mari cu participarea formațiilor Lume, Band Piza, Free dance, interpretul Alexandru Vdovicenco, Octavian Stoicov și Dumitru Gaitur.

Iar la Orhei, primăria locală și Asociația „Pentru Orhei” va organiza, începând cu ora 16:00, spectacolul „De ziua ta, Femeie” la care va evolua formația „Noroc” cu Radu Dolgan și Lidia Botezatu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%