Politicieni
Ion Ceban, despre situația de la Piața Centrală: Directorul interimar a trimis mai multe sesizări de corupție la Procuratură
 28 Februarie 2020 14:25  3335
 În urma unui audit intern Piața Centrală au fost descoperite mai multe încălcări, iar directorul interimar al instituției a trimis deja organelor de drept mai multe sesizări în acest sens.

  În cadrul unei emisiuni de la TVC 21, primarul general al capitalei, Ion Ceban a declarat că s-a descoperit o situație destul de gravă.

„Directorul mi-a spus că există informații că cineva cere mită de la anumiți agenți comerciali. Am întrebat dacă s-a adresat la procuratură, mi-a răspuns că da. Un audit intern este în curs de desfășurare, care, deja a scos la iveală mai multe încălcări. De asemenea, pregătim un audit extern ”, a spus Ceban.

Primarul general al Capitalei a menționat în același timp că situația de la Piața Centrală este complicată, iar rezolvarea acestor probleme este și mai complicată, întrucât sunt unele aspecte de ordin juridic.

„Există agenți economici care au contracte care trezesc amuzament. Noi deja am vorbit despre trotuarele care au fost privatizate. Am vorbit deja despre trotuarele care au fost privatizate ", a spus Ceban, făcând trimitere la deciziile luate fost conducere a municipalității.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
COVID-19 în Republica Moldova
CAZURI - 94.3%
CAZURI RECUPERATE - 5.03%
DECESE - 0.67%