Partide
Andrian Candu: „Pro Moldova” va fi o formațiune de centru-dreapta
 20 Februarie 2020 15:50  3288
Cei șase deputați, care au constituit grupul parlamentar „Pro Moldova”, vor fonda o nouă formațiune politică, transmite Politics cu referire la Curentul.

În cadrul unui briefing de presă, liderul grupului parlamentar, Andrian Candu a declarat: „Pro Moldova” va fi o formațiune politică de orientare de centru-dreapta și cu viziune pro-europeană.

„„Pro Moldova” nu a fost ales întâmplător ca și concept, idee și denumire. Vrem să fie o formațiune care apără interesele tuturor cetățenilor RM, indiferent de viziune, etnie și limba vorbită. În același timp, vom continua să punem accent pe agenda cetățenilor, așa cum am făcut-o și până acum. Vom depune toate eforturile să nu dezamăgim. Noi rămânem atașați valorilor pe care le considerăm importante pentru RM și vom face tot posibilul ca formațiunea nouă, la care noi am început să lucrăm, să o pregătim să fie înregistrată ca atare”, a precizat el.

Totodată, Andrian Candu a mai anunțat că, astăzi, au inițiat procedura de colectare a semnăturilor pentru proiectul de lege de modificare a Constituției RM în ceea ce ține de vectorul european al RM. „La ora actuală avem 6 semnături ale noastre și, începând de astăzi, vom intra în discuții cu colegii, pentru a colecta numărul necesar de semnături – 34, pentru a trimite ulterior la avizare la CC, iar după care – să se găsească pe agenda Parlamentului”, a conchis Candu.


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
După creșterea numărului de infecții noi cu coronavirus, trebuie restabilite măsurile de carantină?
Da - 69.77%
Nu - 30.23%
Nu știu - 0%